Endelig var det klart for første obligatoriske kamp for sesongen. Bortekamp mot Runar sto på programmet i 2 runde av Norgesmesterskapet. Jentene fra Skien har hatt en god oppkjøring så langt og alt lå til rette for en god opplevelse i Runarhallen onsdag kveld. I troppen var det flere debutanter. Tirill Solumsmoen Mørch, Marte Havenstrøm, Kamilla Røed, Iben Ruud, Cecilie Løvdal og Frederikke Gulmark fikk alle sin offisielle debut i kveldens kamp.

Det var en bestemt gjeng i forkant av kampen, og alle var tydelig på at vi ville ta tak i kampen fra 1 sekund og vise at kvaliteten er stor fra Eliteserien til 2 divisjon. Jentene smalt ut av startblokken og ledet 9-0 før Runar skåret sitt første mål i kampen. Anført av en god Annick Lipman bakerst løp Gjerpen inn mange enkle mål i kontra. Til pause sto det 24 – 3.

2 omgang fortsatte som den første. Kamilla fikk sin debut imål for Gjerpen og fulgte opp i samme stil. Godt forsvar og målvaktsspill gjorde det vanskelig for Runar gjennom hele kampen. Trykket ble holdt oppe, alle spilte minimum halve kampen og resultatet ble 40 – 11 seier. Toppskårer i kampen ble bursdagsbarnet og debutant; Cecilie Løvdal med 7 mål.

Nå gleder vi oss til seriestart borte mot Storhamar førstkommende lørdag kl. 16.

Takk til Runar for god ramme rundt kampen og vell gjennomført håndballkamp. Vi ønsker dere lykke til i årets sesong.

I neste runde møter vi 1 divisjonslaget Flint. Kampen skal spilles før 5. September.