Tre dager med håndball, aktiviteter med ball, glede, håndballtips og nye vennskap.

Sparebanken Sørs håndballskole er for deg som ønsker en kickstart på ny håndballsesong. Deltakerne vil få individuell oppfølging av Eliteseriespillere, flere økter med posisjonsrelatert trening, beachhåndball, god og sunn mat og et godt faglig innhold i alle økter. Det faglige innholdet er tilpasset alderstrinn og nivå slik at alle får utfordringer og utvikling uavhengig av alder/nivå.

Gjerpens hovedtrener, Christoffer Martinussen, er ansvarlig for det faglige innholdet, mens instruktørene er klubbens fantastiske eliteseriespillere. De eldste deltakerne vil også få grunnleggende innføring i styrketrening og et foredrag; «Hva skal til for å bli best?».

Har du lyst til å bli en bedre håndballspiller? Vil du lære av noen av landets beste håndballspillere? Kanskje få et tips av fjorårets toppskårer i Eliteserien, Melanie Bak, eller lære beachhåndball av Europamester Elisabeth Hammerstad? I så fall; Meld deg på I DAG!

Trykk HER for påmelding

 

INFO:

13. – 15. aug. 2018 i Skienshallen

kl. 09:00 – 15:00

Pris: kr. 1200,- / Søskenmoderasjon kr. 250,-

Alder: 8 – 16 år (født 2002 – 2010) inndeling i aldersgrupper

Utstyrspakke T-skjorte, drikkeflaske, billett til Gjerpen – Larvik

Lunsj + frukt

 

PÅMELDINGSFRIST 20. JULI

Gjerpen Håndball

For mer informasjon: Tel: 91782009